Junior Academie

Slide Slide

Junior Academie (JA!)

Vanaf locatie ’t Speel-Kwartier biedt de stichting CPOV christelijk voltijdonderwijs voor hoogbegaafde leerlingen aan. Dit onderwijs draagt de naam JUNIOR ACADEMIE, afgekort met JA! De Junior Academie is bedoeld voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij in op de specifieke behoeften van deze doelgroep.

Wat is het?

JA! is onderwijs voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Deze kinderen hebben vaak een (onderwijs)behoefte waar regulier onderwijs niet op is ingericht. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij op de specifieke behoeften van deze doelgroep in.

Voor wie is het?

Er gelden voorwaarden om toegelaten te worden tot de Junior Academie. Zo dient er hoogbegaafdheid of een hoog vermoeden hiervan te zijn vastgesteld door een deskundige. Het SWV Rijn & Gelderse Vallei geeft via de school van herkomst een arrangement af voor voltijds HB-onderwijs.

JA! 4/5/6 en 7/8

In het schooljaar 2023/2024 hebben we een groep 4/5/6 en een groep 7/8 op de Junior Academie. Groep 4/5/6 is vol, in groep 7/8 is nog beperkt plaats. Bij interesse of plaatsing op de belangstellingslijst kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Lees meer over JA!

 

Aanmelden Junior Academie

Aanmelden van uw kind bij de Junior Academie kan uitsluitend in overleg met de huidige school en het SamenWerkingsVerband. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact opnemen via 0318-651901 of ons contactformulier invullen.

Bent u geïnteresseerd in Junior Academie en wilt u hierover persoonlijk, algemeen contact? Vraag dan naar onze directeur, mevrouw Bouline Lindemulder of maak gebruik van het contactformulier.