Junior Academie

Slide Slide

Junior Academie (JA!)

 

Vanaf locatie ’t Speel-Kwartier biedt de stichting CPOV christelijk voltijdonderwijs voor hoogbegaafde leerlingen aan. Dit onderwijs draagt de naam JUNIOR ACADEMIE, afgekort met JA! De Junior Academie is bedoeld voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij in op de specifieke behoeften van deze doelgroep.

Wat is het?

JA! is onderwijs voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Deze kinderen hebben vaak een (onderwijs)behoefte waar het reguliere onderwijs niet op is ingericht. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij op de specifieke behoeften van deze doelgroep in.

Voor wie is het?

Er gelden een aantal heldere voorwaarden om toegelaten te worden tot de Junior Academie. Zo dient er aantoonbaar hoogbegaafdheid of een hoog vermoeden hiervan te zijn vastgesteld door een deskundige. Alle potentiële deelnemers van de Junior Academie worden onderzocht door een professional.

JA! 4/5/6 en 7/8

In het schooljaar 2020/2021 kunnen wij starten met twee groepen. Een groep 4/5/6 en een groep 7/8. In beide groepen is er nog plaats. Omdat de beschikbare plekken beperkt zijn, is het belangrijk dat u bij interesse, snel reageert. Retourneer hiervoor onderstaande orientatieformulieren of vraag meer informatie via het contactformulier.

Lees meer over JA!

 

Aanmelden Junior Academie

Met behulp van onderstaande documenten kunt u uw kind voor de Junior Academie aanmelden. Wij ontvangen de ingevulde documenten graag via e-mail met als onderwerp “Aanmelding JA”!.

JA! Orientatieprocedure

JA! Orientatieformulier

JA! Vragenlijst ouders hoogbegaafd kind

JA! Vragenlijst leerkracht hoogbegaafd kind

 

Bent u geïnteresseerd in Junior Academie en wilt u hierover persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze directeur, mevrouw Bouline Lindemulder op 0318-651901 of maak gebruik van ons contactformulier.