Junior Academie

Slide Slide

Junior Academie (JA!)

Vanaf locatie ’t Speel-Kwartier biedt de stichting CPOV christelijk voltijdonderwijs voor hoogbegaafde leerlingen aan. Dit onderwijs draagt de naam JUNIOR ACADEMIE, afgekort met JA! De Junior Academie is bedoeld voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij in op de specifieke behoeften van deze doelgroep.

Wat is het?

JA! is onderwijs voor kinderen uit Veenendaal en omstreken met een IQ rond of hoger dan 130. Deze kinderen hebben vaak een (onderwijs)behoefte waar regulier onderwijs niet op is ingericht. Met het aangepaste onderwijsaanbod van JA! spelen wij op de specifieke behoeften van deze doelgroep in.

Voor wie is het?

Er gelden voorwaarden om toegelaten te worden tot de Junior Academie. Zo dient er hoogbegaafdheid of een hoog vermoeden hiervan te zijn vastgesteld door een deskundige. Het SWV Rijn & Gelderse Vallei geeft via de school van herkomst een arrangement af voor voltijds HB-onderwijs.

JA! 5/6/7 en 7/8

In het schooljaar 2022/2023 zullen er twee groepen worden gevormd op de Junior Academie. Een groep 4/5/6 en een groep 7/8. In beide groepen is er nog plaats, maar de beschikbare plekken zijn beperkt. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Lees meer over JA!

 

Aanmelden Junior Academie

Met behulp van onderstaande documenten kunt u uw kind voor de Junior Academie aanmelden. Wij ontvangen de ingevulde documenten graag via e-mail met als onderwerp “Aanmelding JA”!.

JA! Orientatieprocedure

JA! Orientatieformulier

JA! Vragenlijst ouders hoogbegaafd kind

JA! Vragenlijst leerkracht hoogbegaafd kind

 

Bent u geïnteresseerd in Junior Academie en wilt u hierover persoonlijk contact? Neem dan contact op met onze directeur, mevrouw Bouline Lindemulder op 0318-651901 of maak gebruik van ons contactformulier.